Lézervágás és élhajlítás vállalkozásodban

Hol találkozik a lézervágás és az élhajlítás a vállalkozásoddal? - Ott, ahol az ötleteid kézzelfoghatóvá válnak. Ez a két technológia rendkívül népszerű és keresett is, ha a fémmegmunkálásról van szó. Nincs minden vállalkozó berendezkedve a lézervágásra és az élhajlításra, mégis számtalan olyan eset van, hogy egy ötlet megvalósításához egyikre-másikra, esetleg mindkettőre szükség van.

Ilyenkor jönnek képbe a bérgyártók, akik általában csak nagy tételben dolgoznak vagy nagy tételben gyártanak kedvező áron. Egy saját műhely létrehozása és a megfelelő gépparkkal való felszerelése rendkívül költséges és sok esetben nem is szükséges. Éppen ezért nem is feltétlen beszélünk olyan beruházásról, amit érdemes megtenned pár gépház vagy fém alapanyagú termék legyártásához.

Ilyenkor jön szóba a bérgyártás. Mondunk 3 fontos szempontot, ami alapján könnyebb lesz eldöntened, hogy kire bízd a lézervágást vagy az élhajlítást.

Szakmai apparátus

Lehet egy remek ötleted, ha a kivitelezés fázisában elakadsz. Ilyenkor elkélhet egy kis szakmai segítség a tökéletes megvalósításhoz. Mielőtt kockázatos befektetésre vállalkoznál önmagad kiképzésében és a megfelelő eszközök beszerzésében, inkább fontold meg egy profi csapat megbízását. De mitől lesz profi ez a csapat? Először is tényleges szakértői a munkájuknak. Tehát nemcsak alap felhasználó szinten, hanem expertként használják a tervezési és gyártási programokat. Egy felkészült gyárban fogsz találkozni olyannal, aki segít a látványterv megalkotásában, hogy aztán abból a mérnökök legyárthassák a tervrajzokat és a CNC gépkezelők készre vigyék a lemezeket.

Eszközpark

Egy profi lézervágó és lemezhajlító üzemben elengedhetetlen a stabil computeres és gépi háttér. A megfelelő szoftverek és illesztőprogramok nélkül lehetetlen a precíz gyártás, mivel ezek garantálják a pontos tervrajzokat. Ám mit sem ér a remek tervezés egy mikron pontosságú lézervágó és élhajlító gép nélkül. Fontos, hogy olyan helyet válasszunk, ahol ipari mennyiségben képes a gyártásra mindkét gép. A gépek kapacitásáról és a vágható, gravírozható, hajlítható elemek paramétereiről mindig előre érdeklődj. Miután meggyőződtél róla, hogy megfelelő a gyártó gépparkja, tudd meg, hogy milyen kiegészítő szolgáltatásokat vehetsz igénybe. Olyan helyet válassz, ahol mindent egy helyen elvégeznek. Ezzel időt spórolhatsz meg és a minőségre is nagyobb a garanciád. Előnyös, ha a lemezhajlító és lézervágó üzemben van lehetőség a porfestésre (=szinterezés), fényezésre és összetettebb termékeknél a hegesztésre is.

Árak

A volumen alapú árakban is lehet rugalmasság, ami valljuk be, hogy egy kisebb project vagy vállalkozás esetében sokkal kedvezőbb. A legtöbb helyen a nagyüzemi bérgyártás csak úgy működik, ha az ember százas, vagy akár ezres tételben rendel az adott termékből. Ennek számos üzleti és gyakorlati oka van. Minden project során az adott termék kivitelezésére kell beállni és felkészülni alapanyagokkal, technikával, gépbeállításokkal stb. Ezeket az átállásokat nem lehet megspórolni egyetlen munka során sem. Ez pedig időigényes, az idő pedig gyártókapacitást és pénzt jelent. Éppen ezért nem szeretnek a nagyobb gyártók kisebb megrendeléseket felvenni. Ilyenkor jönnek képbe az olyan gyártóüzemek, mint a Lemez Design. Mi vállaljuk akár egy-egy elem vagy termék prototípus kivitelezését is, de örömmel vesszük és felkészülten várjuk a nagyobb megrendeléseket is.

Ne rendezz be saját műhelyt és építs ki hiper-modern infrastruktúrával egy saját gyártóüzemet, inkább bízd profikra a munkát. Vedd igénybe a bérgyártást lézervágásra vagy élhajlításra professzionális üzemünkben.

Színvonalas munkákkal, korszerű gépekkel, minőségi alapanyagokkal és profi szakemberekkel várunk a Lemez Design üllői gyártóüzemében. Foglalj időpontot kollégáinknál és egyeztess velünk személyesen. Mi nyitottak vagyunk korszakalkotó ötleted, találmányod vagy éppen csak belsőépítészeti álmod megvalósítására. Rendelj egy prototípust, kérj ajánlatot kistételre, vagy bízd ránk nagyobb projectjeid kivitelezését.