GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem találja kérdésére a választ? Vagy csak elbizonytalanodott?
Olvassa át az alábbi gyakorta előforduló kérdésekre adott válaszainkat, hátha segíti önt!

Hogyan tudom megrendelni a Lemez Design termékeit?

A Lemez Design kész lézervágott lemezei a kiválasztott termék kosárba helyezésével lehet megvásárolni. Az egyedi megrendeléseket emailben várják kollégáink, akik személyre szabott ajánlatot készítenek megrendelőinknek.

Mennyibe kerül egy lézervágott lemez elem?

A lézervágott lemezek ára többek közt függ az adott termék méretétől, anyagától és mintázatának aprólékosságától is. Az oldalon reklámozott kollekció egyes modelljeinek bruttó ára a termékre kattintva tekinthető meg. Az árak a személyre szabás, a szállítás, illetve a beszerelés költségeit nem tartalmazzák.

Mennyi idő alatt készül el a rendelt termék?

A gyártási idő függ a termék jellegétől.

Hogyan jut hozzám a megrendelésem?

A megrendeléseket át lehet venni személyesen raktárunkban, illetve választható házhoz szállítás is, amely plusz költséggel jár.

Van garancia a termékekre?

Termékeinkre eltérő idejű garanciát vállalunk, mely függ az alapanyagtól, a gyártás módjától és a kiegészítő szolgáltatásoktól (pl.: szinterezett vagy nem szinterezett termékek). A garancia érvényesítésének lehetőségéről és feltételeiről részletesen tájékoztatjuk vásárlóinkat a termék átvételekor, illetve az Általános Szerződési Feltételekben olvashatnak róla bővebben.

Hogyan kell beszerelni a lézervágott lemez paneleket?

A különböző termékek a beszerelés helyétől függően más-más beszerelési módszerrel telepíthetők. A megfelelő eszközökkel könnyű beszerelni elemeink, de munkatársaink plusz költség ellenében, a panel telepítési helyén, szakszerűen elvégzik a szükséges munkálatokat.

Milyen formákat lehet kivágni a lemezből?

A kivágott mintáknak csupán a kreativitás szabhat határt. Választható(ak) természet ihlette, absztrakt, geometrikus, névvel, esetleg logóval perforált panel(ek) is.

Milyen felületre javasolt tenni perforált panelt?

Lézervágott lemezt tehetünk kültéri és beltéri, teljes vagy részleges falfelületekre, sőt akár mennyezetre vagy padlóra, de használhatjuk csőrendszer takarásaként, esetleg design elemek, lámpák, bútorok, műszaki cikkek burkolataként, továbbá kapu, kerítés, korlát elemeként és kabinok válaszfalaként is. Készíthetünk belőle wall art elemeket, ablakokat és ajtókat vagy árnyékoló elemeket, berakásokat is.

Mi a legkisebb és legnagyobb rendelhető méret?

Pár centiméteres lemezek megmunkálására (pl.: gravírozás, lézervágás) és 1,5:3 méteres elemek lézervágására is van lehetőség a Lemez Design-nál.

Milyen anyagokból készülnek a Lemez Design termékei?

A különböző fémek igen széles skálájával dolgozunk. Alumínium, rezek, szénacél és más fémek gravírozására és vágására is alkalmas lézergépünk.

Milyen színekben kaphatók a termékek?

Az elkészült termékek színeit személyre tudjuk szabni szinterező műhelyünkben vagy akár fényezni is tudjuk az egyes elemeket.