Dekorációs témák

Számtalan dekorációs téma közül választhatunk egy kreatív lézervágott lemez esetében. A legkedveltebb mintázatokat általában a nonfiguratív, geometrikus, absztrakt és organikus perforálások adják. Mind a négy stílusirányzatra mutatunk inspirációt annak érdekében, hogy ezzel is segítsünk megrendelőink számára a tervezés folyamatában.

A nonfiguratív minták izgalmas játékot visznek a terekbe, feldobják azokat és üdítő környezetet teremtenek. A geometrikus formákkal ízlésesen kiemelhető egy-egy felület vonalvezetése. Ezeket az elemeket gyakran helyezik minimalista környezetbe, mivel az alakzatok jól idomulnak az edgy vonalakhoz. Az organikus inda, virág, természet inspirálta minták barátságosabbá teszik a fém paneleket és életre keltik a tereket. Az absztrakt lézervágott lemezek művészi stílusba öltöztetik környezetüket. Találd meg a stílusodnak megfelelő Lemez Design formát!

KÜLTÉRI LÁTVÁNYTERVEINK

A látványterv elkészítése megrendelhető szolgáltatásaink közé tartozik. A kert és homlokzattervezés során egyre kedveltebb eszköz a designerek tárában a lézervágott lemez. Ezek alkalmazása számos funkcionális előny mellett sokat dob egy épület megjelenésén és annak környezetén is.

ENTERIŐR LÁTVÁNYTERVEINK

A belsőépítészetben rendkívüli népszerűségnek örvendenek a lézervágott lemezek. A panelek stílusos elhelyezéséhez és beépítéséhez kollégáink is segítséget nyújtanak a tervezés folyamatában. Látványterveink segítséget nyújtanak azoknak, akik inspirációt keresnek a perforált panelek világában.