Szolgáltatásaink

GYÁRTÁS

Üzemünkben a lézervágott lemezek gyártása mellett vállaljuk egyéb olyan feladatok ellátását is, mint például az élhajlítás, a hegesztés és a szinterezés. Fémmegmunkálási szolgáltatásainkat olyan minőségi szintre emeltük, amely megnyitja a végtelen lehetőségek tárházát megrendelőink előtt.

Gyártás támogatás

Kiegészítő szolgáltatásainkkal segítünk megrendelőinknek abban, hogy megvalósíthassák álmaikat. Felkészült csapatunk a tervezés folyamataitól egészen a beszerelés fázisáig ügyfeleink rendelkezésére áll. A tervezésben profi látványtervezőnk, a méretezésben és a műszaki rajzok elkészítésében mérnökeink, míg a beszerelésben tapasztalt kollégáink segédkeznek.

Lézervágás

A lézervágás – akárcsak a többi fémmegmunkálási folyamat -, több ezer négyzetméteres üzemünkben történik, amely Üllőn található, Budapesttől pár percre. Itt professzionális eszközeinkkel, igényes üzemi környezetben végezzük el a lézervágással kapcsolatos munkálatokat. Csapatunk mérnökökből, CNC programozókból és lézervágó-gépkezelőinkből áll, akik minden megmunkált anyagba új életet lehelnek kreativitásukkal és szaktudásukkal. Alapanyagainkat olyan megbízható forrásból szerezzük, amely garanciát jelent a minőségre. Precizitásunk és pontos munkavégzésünk olyan igényes és ízléses lézervágott lemezeket teremt, amelyeknek mindenki a csodájára jár. Igyekszünk minden elképzelést a lehető leggyorsabban kivitelezni professzionális lézervágó gépparkunkkal.

Élhajlítás

Az élhajlítás lelke a precizitás, amely csapatunk nagy erőssége. Eszközeink hajlítási mérete elég széles skálán mozog ahhoz, hogy megrendelőink változó igényeit kielégítsük nagy nyomóerejű gépeinkkel. Berendezéseinkkel a munka gyorsan és pontosan végezhető.

Hegesztés

Ez a munkafolyamat sok esetben kiemelt szerepet tölt be akár a lézervágott vagy élhajlított termékek készre vitelében is. Egy kerítés vagy burkolati elem kidolgozásakor szükség lehet az egyes részelemek további feldolgozására. Ilyenkor az alumínium, rozsdamentes- illetve szénacél paneleket profi szakembereink hegesztik egybe, hogy tökéletes alakot öltsenek a legyártott lemezek. Munkatársaink a hegesztés során ügyelnek arra, hogy igényes, precíz és esztétikus formában vigyék készre megrendelését. Az illesztési pontok szinte észrevehetetlenek a szépség jegyében.

Szinterezés

A szinterezés, más néven porfestés egy olyan technológia, amely védi a kezelt felületet, mindamellett, hogy esztétikai funkciót is betölt. A porszórás egy modern és környezetbarát felületkezelési eljárás, amely védelmet nyújt a fémeknek a korrózióval szemben. A fémipar egyik legnépszerűbb bevonat készítési módszerét sokan azért is kedvelik, mert igen széles skálán enged teret a kreativitásnak. A bevonatképzésre olyan módszereket alkalmazunk, amelyek nemcsak ellenállóvá teszik a felületet, hanem például antibakteriális védőréteget képeznek rajta.

Beszerelés

Az elkészült elemek telepítésében is tudnak segíteni kollégáink. Az egyes elemek felhasználási helyük függvényében különböző beszerelési folyamatokat igényelnek. Míg néhány darab könnyen a helyére illeszthető szegecseléssel/csavarozással, mert az adott felület rendelkezik stabil illesztési pontokkal, más lézervágott lemezek csak keretbe hegesztve rögzíthetők a kívánt helyre. De például fali dekorációk esetében gyakori, hogy a térhatás érdekében eltartó elemekkel kerülnek a perforált panelek felfüggesztésre. A rögzítés történhet úgy is, hogy a panelek szélei kerülnek formázásra, hogy a hajtások tökéletesen fedjék a rögzítési pontokat. Ezutóbbi technikával gondoskodhatunk a lemezek kellő merevségéről is. Az egyes blokkokat ragasztva is fel lehet helyezni, ha arra alkalmas a fogadó szerkezet vagy felület. Minden esetben nagyon fontos a megfelelő anyagválasztás a tartós és biztonságos rögzítés érdekében. Ezekben tud segítséget nyújtani cégünk.


DEKORÁCIÓS TÉMÁK

A Lemez Design-nál a dekorációs témák kimeríthetetlenek. Jellemzően viszont a természetből, különböző művészeti formákból és azok főbb motívumaiból inspirálódunk. A természet ihlette elemek gyakran tartalmaznak növényi, állati motívumokat, sőt akár tájak grafikus feldolgozását is. Visszatérő jegyek a madarak, a virágok és az indás perforációk. Ezeket a témákat sokszor élethű formában dolgozzuk fel, míg a nonfiguratív megjelenítést is támogatjuk.

A másik meghatározó vonal az absztrakt és geometrikus formákban rejlik, amelyek különös játékot visznek a panelekbe. Az absztrakt vonalakkal megvadíthatjuk, feldobhatjuk egyhangú felületeinket. A geometrikus mintázatú perforált lemez szabályossága pedig modern, letisztult és stílusos környezetet teremt maga köré.

Egyéni megrendelés esetén tudunk személyre szabott, vagy ha úgy tetszik brandingelt mintákat is készíteni. Választható egy név ízléses betűtípussal, esetleg egy logó kreatív formában. Megjelentethető egy termék szlogenje, sziluettje vagy bármely olyan ismertetőjegye, amelyről azonnal felismerhető az adott brand.